096 120 02 97, 067 363 65 86

Блог

Чому ми, а не готові меблі (Частина 2).

Чому ми, а не готові меблі (Частина 2).

Готові меблі в меблевих магазинах.

2. Готові меблі в меблевих магазинах.

 

Цей сигмент меблів все більше і більше завойовує Рівненський ринок. Меблеві відділи, що продають готову продукцію з'являються, як гриби після дощу... Вітрини магазинів виглядають подекуди, дуже привабливо і різнобарвно. І справді в деяких ситуаціях в тому щоб придбати саме готові меблі є сенс. А саме:

 

- Меблі у ванну.

 

Це один з самих складних для індивідуального виробництва вид меблів. Тому, що зазвичай вони мають дуже складну конструкцію і при цьому потребують дуже високоякісних, стійких до вологи матеріалів. Що робить цей виріб дещо дорогим. І часто у клієнта виникає питання: “Чому так дорого ! Це ж всього-навсього тумбочка!”

Тому, якщо Ви бачите меблі у ванну, які Вам подобаються і розміри підходять... Беріть !!! Не думайте !!! Під замовлення в такій якості навряд чи буде дешевше.

 

- Стіл кухонний.

 

Кухонний стіл річ необхідна у будь-якій оселі. Виготовити його з наявних матеріалів можна, але, нажаль, по своїх технічних характеристиках готові моделі можуть бути кращими. Це відбувається по тій самій причині, як і у випадку з меблями у ванну. На великих фабриках де штампується масовка і виготовляється велика партія столів, собівартість стола буде набагато нижча, ніж при індивідуальному виробництві. Тому, знову ж таки стіл краще купувати готовий.

 

Напевне не варто далі продовжувати, так як, причини в багатьох випадках схожі. Просто перерахуємо що варто, на нашу думку, купувати готове : меблі у ванну, кухонні столи, стільці, дивани та м'які крісла, різноманітні полички, навіть, шафи-купе (якщо влаштовує якість, дизайн та розміри) та комп'ютерні та офісні столи. А от, купити готову вбудовану шафу-купе, просто нереально !!! Та сама ситуація з кухнею, якщо для Вас важлива якість, зручність та дизайн.

 

У чому ж складність?

 

По-перше, при покупці готової кухні, виробник намагається як -мога зменшити собівартість виробу, щоб товар був конкурентно здатним. Тому виробник використовує САМІ ДЕШЕВІ МАТЕРІАЛИ !!! Клієнт не завжди може побачити різноманітні хітрощі до яких вдаються виробники готової продукції за для здешевлення своїх виробів.

Зокрема - імітація потовщень. Подекуди дивишся на річ, вона здається масивною і якісною, а насправді використовуються різноманітні “нашльопки”, “накладки”, щоб зовні виглядало модно, а насправді, це лише прикручені до основного полотна виробу, відходи виробництва.

Можливо, Ви скажете: “А мені то що? То ж вигляд той самий?”, але задумайтесь... Якщо потовщення імітується, значить імітується і все інше !!! Наприклад якість, надійність, безпека ... Фурнітура ставиться “тіпа” “Блюм”, плита використовується “тіпа” “Кастамону”... і в кінцевому результаті виглядає ніби “нічо”, але не гарантій надійності, як в “Блюмі”, не екологічності “Кастамону” Ви не отримуєте. А якщо подумати, що цей виріб, ще й скручував “тіпа” спеціаліст, то взагалі страшно під тією поличкою ходити .... )))

Поділитись:

Повернутись