096 120 02 97, 067 363 65 86

Блог

Тест-драйв

Тест-драйв

Запрошуємо до нас в офіс протестувати зручність Вашої майбутньої кухні в мініатюрі....

Наш всесвіт створено досконалим. Він побудований з неосяжних галактик,  що утворюють безкінечність, яку не можливо осягнути людським розумом обмеженим лише трьома вимірами. Але вся ця грандіозна безкінечність будується з мізерних атомів. Неперевершено !!! В творінні поєдналися грандіозність та мізерність !!! Так само і при створенні будь чого нового та цікавого дуже важливо рухатись в обидва боки — до масштабності та  заглиблюватися в найдрібніші деталі.
    Відносно недавно компанія Блюм анонсувала відкриття Тест-драйву ергономічної кухні у Рівному. Це унікальна можливість протестувати свою майбутню кухню у реальному просторі, так як усі тумбочки виготовлені на колесах їх можна легко пересувати та компонувати між собою. Тест-драйв кухні незамінна річ для кінцевого споживача, що дає можливість відчути зручність розташування тих чи інших шафок, а також випробувати функціональну важливість всіх механізмів своєї майбутньої кухні... але це згодом...
    
    ....а зараз хочемо Вам презентувати портативну копію тест-драйву кухні...


    Ми вже всі звикли до “комп'ютерних” та  3D-проектів меблів, а от можливість власноруч переставляти шухлядки та шафки своєї майбутньої кухні спробував не кожен )))

    Ми запрошуємо до нас в офіс протестувати зручність вашої майбутньої кухні в мініатюрі.... і з нетерпінням чекаємо відкриття тест-драйву кухні у реальних масштабах.

Поділитись:

Повернутись