096 120 02 97, 067 363 65 86

Блог

Ми відкрились !!!

Ми відкрились !!!

Новий салон по виготовленню кухонь по концепції “Dynamic space” в Ірпені.

          Що є основою успіху? У нашій справі беззаперечно дуже важливо мати збалансований процес виробництва, продукт, що, користується попитом на ринку, достойний оборот. Але основною складовою компанії є люди.

          Австрійська компанія “Blum” представлена на всіх континентах та має 29 дочірніх підприємств, але при цьому її коріння знаходяться у місті Форарльберг. Працюючи в різних країнах, дуже важливо тонко відчувати основні потреби споживача, покупця. Розуміти, що є його цінністю і ,що саме йому запропонувати. Тому, наш салон в Ірпені повністю відповідає основним потребам жителів цього нового, швидкопрогресуючого міста.

        А саме:

          - він поруч.

          - “Естет” рекомендує “Blum”, як виробника кухонь по концепції “Dynamic space”.

          - Компанія “Естет-меблі” є офіційним партнером ТОВ “Блюм Україна”.

          - Співробітники компанії пройшли відповідне навчання по проектуванню функціональних  та ергономічних кухонь.

         - виробництво компанії має необхідну технічну базу для виготовлення кухонних меблів.

       Що таке концепція “Dynamic space”. Якщо сказати просто — це кухня в якій “все під рукою”. Вам більше не потрібно витрачати зайвий час і “намотувати” зайві кілометри під час приготування, тому, що все, що Вам необхідне знаходиться саме там де Ви є. Як ми вже раніше писали “Blum” є Австрійською компанією, тому не дивно, що під час проектування та виготовлення сучасної кухні враховані всі основні вимоги і найменші дрібниці. Остаточний варіант кухні за цією концепцією є — простим, зручним, чітким та функціональним.

     Запрошуємо Вас до нас)))... на смачну каву... ну і так “поболтать”.


Поділитись:

Повернутись